منوی اصلی
o صفحه اصلی
o اخبار ویژه سلامتی
o اخبار پزشکی
o تغذیه مناسب
o سایر سایتها

تبلیغات


لینکدونی

چرا آسم زياد شده است؟

چرا آسم زياد شده است؟

در طي 3 دهه ي گذشته بر ميزان شدت و شيوع آسم، آلرژي بيني و ساير آلرژي ‌ها، هزينه ‌هاي بهداشتي درماني و اقتصادي و کاهش کيفيت زندگي بيماران در جوامع گوناگون افزوده شده است.

سالانه حدود 15 ميليون نفر در جهان مبتلا به آسم مي ‌شوند و در کشورهاي توسعه يافته شيوع آسم بيشتر و مرگ و مير کمتر است و بر عکس در کشورهاي درحال توسعه شيوع آسم کمتر و مرگ و مير بيشتر است.

در بروز آسم عواملي مانند سن، جنس، قوميت و نژاد اهميت دارد. به طوري که در کودکان 12 تا 14 سال، شيوع بيماري آسم 10 تا 20 درصد است. در تهران اين آمار به 35 درصد مي ‌رسد، يعني يک سوم جمعيت مبتلا به آسم هستند. حدود 20 تا 30 درصد از افراد جوامع مختلف دچار آلرژي بيني مي ‌شوند.

بيش از 500 ميليون نفر در جهان از آلرژي بيني رنج مي ‌برند، که کاهش کيفيت زندگي باعث به وجود آمدن آن مي ‌شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس مصطفي معين رئيس انجمن آسم و آلرژي ايران در سومين سمينار آسم و رينيت آلرژي در کودکان که در کتابخانه ملي برگزار شد، گفت: تماس با آلرژن‌ ها، سوء تغذيه از نوع چاقي ، عدم تحرک، مصرف الکل، از عوامل بروز آسم است.


سایر اخبار سلامتی
»

علل و علایم سیروز کبدی

»

مشکلات پوستی در خانم‌ های خانه‌ دار

»

تیغه ریش ‌تراش را ضد عفونی کنید

»

چرا معاینه ی چشم اهمیت دارد؟

»

دانستنی‌ های خمیردندان

»

عوارض و تشخیص زخم های گوارشی

»

سنگ غده بزاقی چیست؟

»

چقدر و چگونه موها را باید شست؟

»

وایتکس برای پوست مضر است

»

14 توصیه درباره قند خون به دیابتی ها


خرید پستی
تغذیه مناسب
»

نان تست فرانسوي با دارچين و موز

»

موز كاراملي با سس تافي؛ دسر مقوي

»

نکته بهداشتی روز: مصرف قندتان را کاهش دهید

»

نوشيدني تابستاني؛ مخلوط ميوه‌جات

»

تاثير بابونه در كاهش درد رويش دندان شيرخواران

»

غذاهاي پاي تلويزيون يا بلاي جان!

»

آشنایی با ويتامين B6

»

نان پنيري؛ خوشمزه و سالم

»

دسر توت فرنگي؛ دسر مورد علاقه كودكان

»

آشنايي با خواص گلپر


تبلیغات ویژه


«« معرفی به دوستان »» | «« اضافه به علاقه مندیها »» | ««ایجاد صفحه خانگی »»